Programajánló családoknak

Fürdőzés a Fertő-tóban, hajókirándulás

A Drescher Line 1989-ben nyitotta meg a magyarországi, fertőrákosi kikötőjét. Egy kis csapat vezeti május elsejétől, október 15-ig naponta 10.00 - 18.00 óráig a hajózási irodát. A nyitvatartási időn felül is szívesen teljesítünk megrendeléseket, minden évszakban. A hajók mindaddig közlekedhetnek, míg a Fertő tó be nem fagy.

A kikötőben friss ételekkel, italokkal várjuk a Drescher's Captain House-ban. A Fertő tó legfinomabb kávéját szolgáljuk fel a hajóállomáson, ahol mindig kellemes zene és csodálatos tóra néző kilátás várja. A sétahajóinkon található hajóbár a legfinomabb helyi borokat, üdítőket és kíváló kávét kínál a hajózás ideje alatt.

Soproni csokoládégyár - Csokoládé kóstolás

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
Harrer Chocolat Kft. / 9400 Sopron / Faller Jenő u. 4. / Tel./Fax +36 99 505 904

A Harrer Chocolat legtitkosabb vágyait is valóra váltja. Kóstolja meg finomságainkat.
Kóstoltatási időpontjaink:
Hétfőtől-Vasárnapig 10.00 és 14.00 órakor
Kérjük időpont egyeztetés miatt az alábbi elérhetőségeken jelentkezzenek:
office@harrerchocolat.com
Tel. +36 99 505 904

Pamhagen - Állatkert, állatsimogató

Pamhagen határában egy erdősávban található kedves, családias hangulatú kis állatkert. Amellett, hogy mindenféle háziállattal megismerkedhetnek a gyerekek, sőt meg is etethetik /a pénztárnál előre elkészített eledel kapható/, simogathatják őket.

A háziállatok mellett vadállatok egész sora is megtekinthető /medve, vaddisznó, hiúz, bagoly, farkasok, bivalyok stb./.

Mesepark

Familypark Neusiedlersee
M. Müller Ges.m.b.H
Märchenparkweg 1
A-7062 St. Margarethen im Bgld.

Több mint 140.000 m²-en: az Almarepüléstől a zegzugos mocsárvárig – egész napos móka! Hercegnő, kalóz, kalandor, felfedező vagy csupán szórakozni vágyó vagy? Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában mindenki garantáltan megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetőséget! A különféle járművek, mászási lehetőségek, pihenők, elektronikus színházak, mesék és éttermek színes kavalkádja négy különböző témakörben várja a látogatókat, mindenkinek a megfelelő ajánlatot kínálva. Minden évben újra és újra meglepjük vendégeinket, és csillogóvá varázsoljuk a gyerekszemeket. Nálunk valóra válnak az álmok!

A programokhoz előzetes időpont-, és létszámegyeztetés szükséges.

Tekintse meg

videónkat

Nézzen körül

nálunk!

Büféreggelivel várjuk!

Naponta 7:30 - 10:00 óra között