NTAK registrációs szám: PA19002182

Engedje meg,hogy ezúton mutassam be Önnek kikapcsolódásra, pihenésre kíválóan alkalmascsaládcentrikus szálláshelyünket a MARBEN PANZIÓ***-t.11 kétágyas, 1 háromágyas szobával, valamint 2 Családi szobával -ebbõl 1 szoba és 1 Családi szoba mozgássérültek részére kialakított-a termálfürdõtõl 300 méterre várja vendégeit.

A szobák légkondícionáltak, színes TV/szatelitprogramokkal / telefonnal, szobaszéffel, Internet csatlakozási lehetõséggel ( wireless ), minibárral, zuhanyzóval, wc-vel felszereltek. A kétágyas szobák mérete meghaladja a 14m2.A Szobákban az ágyak mérete 180x200 cm, ezalól kivételt képez a 9-es szoba ahol az ágy mérete 160x200cm. A családi szobák mérete meghaladja a 30m2. A családi szobák egy nappali és egy hálószoba résszel rendelkeznek. A nappali részben található kanapé ággyá nyitható így a szoba befogadóképessége 4 főre növelhető. ( 2 felnőtt és 2 gyermek ) Az ágyak mérete 180x200 cm.

 A panziónkban  található szauna, infra-szauna, szolárium vendégek kikapcsolódását szolgálja.Az aktív pihenést nyári fürdõmedencével, a környék megismerését kerékpárok kölcsönzésével tesszük színesebbé. Wellness kertünkben a dézsafürdő a finn szauna és a Jakuzzi egész évben biztosítja a kikapcsolódást. További sportolási lehetõségek  a Nordic walking a tanösvényen, valamint a lovaglás valamint bérelhető műfüves focipálya.

Hegykő


A település nevének eredete: Az elsõ írásos emlék 1262-bõl maradt fenn IGKU (szentkõ) néven
A település német neve: Heiligenstein, ami megegyezik az õsi falunévvel. Szentkõ, ami a korábbi Egykõ elnevezésbõl alakult ki. Az egy, az õsi magyar nyelvben Istent, szentet jelent.A történet szerint egy pogány áldozati követ találtak a településen, amelyet a keresztény templom oltárába falaztak be, hogy mágikus ereje védje Isten házát. Hegykõ a  Fertõ- part  magyarországi szakaszának a közepén található, ezért aztán ideális tartózkodási hely a különbözõ irányokat bejáró látogatók számára. Sokszínû szálláshelykínálatával, a falusi szálláshelyektõl a vendégházakon át szálloda szintû wellness  panziókig ki-ki találhat kedvére valót. Nagy vonzerõt jelent a helyi termálfürdõ, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították, egész évben várja a gyógyulást és felfrissülést keresõ vendégeket. Nyaranta renezvényekkel is várjuk a vendégeket. A hegykõi Tízforrás Feszivál július második péntekétõl  koncertekkel, kiállításokkal, színes programokkal várja az érdeklõdõket.

 A hegykõi termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegû, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentõs a jodid tartalma. 55 °Chõmérséklettel 1434 méteres mélységbõl jut el a fürdõbe.
A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. Jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére. A fürdõ rendszeres használata oldja a sportolással, fokozott izommunka igénybevételével járó megterhelést, a vízfelszínrõl felszálló és belélegzett vízgõzök elõnyösen hatnak a légúti panaszokra. Panziónkban kedvezményes napi fürdőbelépő vásárolható.

Portaszolgálat

24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség

Termálfürdő

300 méterre a panziótól

Wifi

Vezeték nélküli-Internet

Parkoló

Vendégeink autóikat zárt parkolónkban tárolhatják biztonságosan

A Trip Advisor utazói is kedvelik a panziónkat. Köszönjük az értékeléseket

Térkép