Magyarország ősszel is vár!

A Marben Panzió A Fertő-táj egyik leghangulatosabb településén, Hegykőn található. Pár perc sétával elérhető a faluközpont, a Sá-Ra Termálfürdő és a település kiváló éttermei.

A falu csendes pontján fekvő panziónkban wellness-kerttel, szabadtéri úszómedencével várjuk a nyugodt pihenésre vágyó vendégeinket 12 db kétágyas és 2 db családi (négyágyas) szobában. Kerékpárjainkkal bebarangolhatjátok a környéket, mely a Fertő-tó közelségének köszönhetően csodálatos növény- és állatvilágot rejt.

Az igazán pazar reggeli elfogyasztása után az aktív pihenés számtalan módját választhatjátok, munkatársaink örömmel és szívesen segítenek egy-egy tartalmas nap megszervezésében, legyen az természetjárás, műemlék-túra vagy városlátogatás.

Őszi ajánlatunk keretében most 20% kedvezmény kerül levonásra a szállásdíjból: online foglalás során használjátok a SZÉPSZEPTEMBER kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!*

Szeretettel várunk egy szép napfényes, kirándulós őszi hétvégére!

* A feltüntetett szobaár tartalmazza a reggelit és a szállásdíjat, a kedvezmény a szállásdíjból kerül levonásra. Jelen ajánlat 2020.09.01-10.15-ig érvényes.

Kapcsolódó képek

Tekintse meg

videónkat

Nézzen körül

nálunk!

Büféreggelivel várjuk!

Naponta 7:30 - 10:00 óra között